Tuinonderhoud Voor Amsterdam en Omstreken

Komt u handen tekort? Of heeft u geen tijd om uw tuin klus zelf te doen? Laat Alfa Klussen Amsterdam voor u de partij zijn die uw  tuinonderhoud doet. Met trots dienen wij Noord Holland met name  Amstelveen en Amsterdam. 

Wij zijn een klusbedrijf met jaren ervaring en hebben de juiste know-how voor al uw allerhande tuinonderhoud klussen voor Amsterdam en omstreken. Onze vriendelijke en ervaren klussers hebben de laatste technische kennis in huis om vrijwel iedere klus aan te nemen.

tuinonderhoud inhuren amsterdam

Het delen van onze ervaring

De ervaring willen we delen met onze trouwe en nieuwe klanten. U kunt bij Alfa Klussen Klusbedrijf terecht voor alles wat met de tuin te maken heeft waaronder het inhuren voor uw tuinonderhoud. Het klussen zit bij ons in het bloed en is onze passie. Uw tuin maaien – een nieuwe schutting plaatsen – totaal nieuwe tuinaanleg of een renovatie – schutting schilderen, wij doen het allemaal.

Uw Tuin Zomer- of Winterklaar maken

Alfa Klussen is er voor u. Wij maken uw tuin winterklaar of zomerklaar, afhankelijk van welke tijd er aanbreekt. Laat ons u ontzorgen van deze klus. Een goede samenwerking met onze klanten is waar we voor gaan en nemen uw vertrouwen in ons daarom zeer serieus en gaan met dat vertrouwen in ons achterhoofd aan de slag om van u een tevreden en steeds terugkerende klant te maken. Of het nou om een nieuwe tuinaanleg of tuinrenovatie gaat of normaal tuinonderhoud op gezette tijden, we staan voor u klaar.

Onze passie voor het vak

Geen klus is hetzelfde maar onze passie voor het vak blijft helaas wel hetzelfde. Ons streven is altijd om vanaf het begin tot het eind alles soepeltjes te laten verlopen. Alles wordt goed uitgestippeld zodat u ten allen tijde weet waar u aan toe bent. Punten die tot een probleem zouden leiden worden in een vroeg stadium met u besproken.

Wij kunnen niet wachten om u van dienst te kunnen zijn. Het tuinonderhoud heeft vele facetten en van iedere klant zijn de verlangens natuurlijk anders. Wij kunnen uw tuin groener maken door speciale zomerplanten uit te zoeken en deze te beplanten. Uw wens is wat wij ten uitvoer willen brengen.

Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uw tuinonderhoud is bij ons in goede handen. Wij zien graag uw telefoontje tegemoet!

Vraag Een Gratis Offerte

    Kies de Dienst:

    Omschrijf Wat Er Gedaan Moet Worden?

    Bij Gebruik Van Deze Website Gaat U Akkoord Met Onze Website Richtlijnen*

    Regels met een * zijn verplicht.

    Verified by MonsterInsights